Збройні сили України знищили склад боєприпасів російських загарбників.

12:54, 10.04.2022

Українські військові спрацювали ювелірно, влучивши по складу боєприпасів ворога

На Донеччині артилеристи  Збройних сил України влаштували справжній салют, майстерно влучивши  у склад з боєприпасами російських окупантів. 


Як інформує Україна молода, про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання «Схід» на своїй сторінці у Facebook. 


«Новомайорське, Донецька область. Підірвано склад з боєприпасами російських окупантів», - лаконічно прокоментували у СВ ЗСУ.


«Українські розвідники в районі відповідальності ОТУ «Схід» виявили черговий склад з боєприпасами російських фашистів. Артилеристи успішно нанесли вогневого ураження. Як завжди, професійна та чітка робота наших захисників», – йдеться у повідомленні. 


На відео видно, як горить склад, в який влучили українські військові. І як вибухають боєприпаси, яких настягували туди російські окупанти.Нагадаємо, у Генеральному штабі ЗСУ розповіли про оперативну обстановку на фронтах станом на початок 46-ї доби війни. Вороги намагаються прорвати оборону підрозділів ЗСУ у районі міста Ізюм та встановити повний контроль над блокадним Маріуполем.


Додамо, деякі країни НАТО прийняли рішення розпочати навчання військовослужбовців Збройних сил України та застосуванню новітніх зразків озброєння, які має Альянс. 

 

 

Як повідомляла УМ, Збройні сили України ліквідували чергову партію окупантів російської «еліти» – підполковника, майора й трьох лейтенантів.