Ревнивий нелюд забив до смерті свою вагітну дружину

16:23, 12.01.2022

Поліцейські затримали чоловіка, який ногами забив свою дружину на смерть (facebook.com/pol.kyivregion)

У Баришівці на Київщині п'яний чоловік під час сварки на ґрунті ревнощів забив до смерті свою дружину. Загибла була вагітною.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

 

«Того вечора близько 21:40 години 30-річний чоловік прийшов додому напідпитку і почав ображати свою 34-річну дружину. Між ними виникла сварка, внаслідок якої розлючений чоловік завдав безліч ударів кулаками по голові дружині. Зловмисник зупинився лише тоді, коли жінка перестала дихати», – розповіли в поліції.

 

Про подію до поліції повідомили медики, які констатували смерть потерпілої. На місце одразу прибули працівники групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та керівництво поліції Броварщини.

 

Поліцейські затримали чоловіка в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 

"Я прийшов до дружини, був у стані афекту. Приревнував її дуже, її добу не було. Почав бити. По голові, по плечах, по всьому. Скільки разів? Я не пам'ятаю", - розповів кривдник правоохоронцям.

 

За попередніми висновками експертів, жінка померла від розриву внутрішніх органів і крововтрати. У неї залишилася 15-річна донька.

 

Слідчі за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури Київської області повідомили чоловікові про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Запобіжний захід обере суд.

 

 

Як повідомляла УМ, у Тернопольській області «чорний вдівець» під час сварки скоїв своє друге  вбивство дружини.   Раніше чоловік відбував покарання за вбивство першої дружини.