Заступник міністра МВС Гогілашвілі обматюкав патрульних на Донеччині, відео

12:15, 11.12.2021

Олександр Гогілашвілі нецензурно облаяв правоохоронців (Фото МВС)

Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі був обурений діями патрульних, коли ті на в'їзді в Донецьку область зупинили його автівку й попросили показати документи.

 

Як інформує Україна молода, зйомка скандалу потрапила  на Ютуб-канал "Остання Крапля".

 

На відео силовики, які чергують на блокпосту на в'їзді до Краматорська, намагаються пояснити Гогілашвілі, чому вони його зупинили та попросили пред'явити документи.

 

У відповідь на це чиновник обурюється, що його не впізнали та питає, чи бачили вони його фото. Після чого погрожує.

 

На відео видно, як замміністра нецензурно лається:

 

"Єдиний заступник міністра, з таким є**ом, як у мене, він лише один. Я три роки вже заступник мінітра! Три роки! І сумно, що ти не знаєш… Тепер ти знаєш, але тепер і я тебе знаю, дружок, і для тебе це приємним не буде.

 

Я вважаю неправильним те, що ти не знаєш заступника міністра внутрішніх справ в обличчя! Повне невиконання субординації! Я не повинен тут, б** витрачити час та пояснювати тобі, що я заступник міністра!... Що у вас в голові, б**?".

 

Як відомо, Олександр Гогілашвілі потрапив на роботу в Міністерство внутрішніх справ у вересні 2019 року - відразу на посаду заступника Арсена Авакова, який тоді очолював відомство.

 

Після приходу на посаду міністра Дениса Монастирського, пан Гогілашвілі залишився заступником. У МВС він відповідає за боротьбу з наркотиками та реабілітацію наркозалежних.

 

Дружина Гогілашвілі – Марія Левченко – є особистим помічником президента Володимира Зеленського.

 

 

Як повідомляла "УМ", днями громадські активісти провели під МВС оригінальну театралізовану акцію протесту проти хабарництва, завдяки якому окремим регіональним політикам і бізнесменам вдається відкупитися від внесення до санкційних списків РНБО.