Сепаратист Пушилін погрожує Україні наступом за підтримки Росії

19:00, 07.04.2021

Окупаційна влада Донецька погрожує Україні.

Ватажок бойовиків ОРДО, зрадник України Денис Пушилін хизується тим, що зараз підтримка Росії стала масштабнішою, аніж раніше.

 

За його словами, сепаратисти не виключають і залучення добровольців у разі загострення ситуації на Донбасі.

 

Як повідомляє Україна молода, про це Пушилін заявив у окупованому Донецьку інформресурсам бойовиків і російським ЗМІ у середу.

 

Ватажок бойовиків хоче, щоб Київ звільнив росіян, які перебувають на підконтрольних Україні територіях Донбасу. І гонорово зауважив, що якщо Україна першою почне наступ, то бойовики не зупиняться на наявних кордонах тимчасово окупованих територій.

 

Зрадник також зазначив, що підтримка з боку Росії набула вже інших масштабів. Мовляв, до них знову звертається значна кількість російських добровольців, тому їх залучатимуть у разі активізації боїв на Сході України.

 

«Ми зробимо все можливе, щоб велика війна не почалася, але якщо Україна зробить цей крок, то де ми зупинимося, ніхто зараз не скаже», - каже Пушилін.

 

Нагадаємо, останнім часом ситуація на Донбасі загострилася. Об'єднані сили ледь не щодня зазнають втрат через обстріли бойовиків та підриви на мінах.

 

Як повідомляла «УМ», навідник 72-ї бригади імені Чорних запорожців Владислав Мороз загинув від кулі ворожого снайпера під час обстрілу позицій ООС поблизу селища Спартак 5 квітня.

 

Того ж дня молодший сержант 92-ої бригади імені отамана Сірка Віктор Гелебрант загинув внаслідок ворожого обстрілу біля селища Золоте-4 на Луганщині.

 

Комвзводу Володимир Шпак і солдат Максим Стеблянко загинули на Донеччині у вівторок, 6 квітня.