У Львові карантин продовжили до 12 квітня

14:01, 30.03.2021

Посилений карантин у Львові триває з 19 березня.

У Львові у зв’язку з різким збільшенням кількості хворих на коронавірус та госпіталізацій комісія з надзвичайних ситуацій вирішила продовжити посилений карантин до 12 квітня. 

 

Як інформує УМ, про це мер Львова Андрій Садовий повідомив у Facebook.

 

Разом з тим транспорт переходить в режим спецперевезень, а безкоштовний проїзд всіх пільгових категорій призупинено. Усі дитячі садки переходять у режим чергових груп для дітей, батьки яких працюють, а школи продовжують навчання у дистанційному режимі.

 

Щодо непродуктових магазинів та будматеріалів, то вони працюють лише на винос, непродовольчі ринки, а також змішані ринки (продовольчої та непродовольчої групи товарів), повинні бути зачинені.

 

Відкриття літніх майданчиків відтермінували до 12 квітня, усі заклади харчування працюють лише на винос та адресну доставку.

 

Відкриття літніх майданчиків у закладах відтерміновується до 12 квітня. Проведення будь-яких масових заходів заборонене.

 

Як повідомляла УМ, посилений карантин у Львові триває з 19 березня. Відтоді в місті ще могли працювати дитячі садочки, ринки та громадський транспорт. Станом на 30 березня у Львові виявили 502 нових випадки COVID-19. Загалом у місті захворіли понад 50,37 тисячі людей.

 

Міністерство охорони здоров'я розширило "червону" зону карантину до 11 регіонів. З 29 березня в цій зоні опинилася Чернігівська область