Вибух поблизу Кам'янки на Донбасі: поранено чоловіка

09:12, 31.12.2020

Упродовж 30 грудня спостерігачі ОБСЄ на Донеччині зафіксували 58 порушень перемир'я

Поблизу Кам'янки на Донеччині чоловік зазнав поранення внаслідок вибуху. У цей момент він перебував у тракторі. Інцидент трапився 30 грудня.


Відомо, що пораненому – 40 – 49 років. Вибух стався, коли він їхав на тракторі в полі, мовиться у звіті спостерігачів ОБСЄ.

 

Внаслідок вибуху потерпілого викинуло з трактора. Як розповів чоловік, опісля його доправили до лікарні в Костянтинівці. А трактор повністю згорів.

 

Того ж дня медпрацівниця лікарні в Костянтинівці повідомила спостерігачів телефоном, що 20 грудня до них надійшов чоловік (40 – 49 років) з осколковими пораненнями голови. За її словами, травми могли виникнути від спрацювання вибухового пристрою. Медик додала, що чоловіка виписали того ж дня.

 

 

 

Зауважимо, що упродовж 30 грудня спостерігачі ОБСЄ на Донеччині зафіксували 58 порушень перемир'я, зокрема 32 вибухи: 31 вибух невизначеного походження, 1 розрив боєприпасу з озброєння невстановленого типу.

 

Додамо, що схожий випадок стався 20 грудня поблизу Авдіївки. Там бойовики знищили трактор зі станкового протитанкового гранатомету. У результаті один із трактористів зазнав поранення.

 

Обстріл трактора біля Авдіївки: дивіться відео з місця