Син нардепки Королевської став депутатом у Краматорську

17:58, 01.11.2020

Новобраний депутат Краматорської міськради Ростислав Солод.

Син народних депутатів від ОПЗЖ Наталії Королевської та Юрія Солода — Ростислав Солод офіційно визнаний обраним депутатом Краматорської міськради від ОПЗЖ у віці 19 років.

 

Як інформує Україна молода, про це пише місцеве видання Kramatorsk Post.

 

Зазначається, що 30 жовтня міська територіальна комісія затвердила постанову з результатами виборів до міськради. Партія ОПЗЖ отримала найбільше мандатів — крім Солода-молодшого, у раду проходять ще 13 їхніх представників.

 

Також до міськради потраплять кандидати від політсил «Команда Максима Єфімова» (12), «Партія миру і розвитку» (5), «Європейська солідарність» (4), «Слуга народу» (4) та Партія Шарія (3).

 

Раніше Королевська, коментуючи висунення її сина в депутати, заявила, що Ростислав ріс у політичному середовищі й на його рішення вплинули їхні спільні гуманітарні поїздки.

 

Відповідаючи на запитання про незакінчену освіту сина та відсутність досвіду, депутат навела для прикладу недосвідчених обранців від фракції «Слуги народу».

 

Як повідомляла «УМ», колишній народний депутат «Партії регіонів» Владислав Лук'янов офіційно визнаний обраним від партії «Опозиційна платформа - За життя»  до міської ради Бахмута на Донеччині.

 

Владислав Лук’янов неодноразово «виступав на мітингу під прапорами сепаратистів, підтримував референдум щодо відділення Донбасу від України, розповідав про те, як застерігав бійців Збройних сил застосовувати силу проти «свого народу»».