Під смт Луганське знищено двох окупантів у відповідь на обстріл з мінометів

12:54, 13.06.2020

Підрозділи Об’єднаних сил надійно утримують займані рубежі та готові негайно реагувати на будь-які провокації окупантів.

Російські окупанти 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі протягом останньої доби. В результаті обстрілів один захисник України отримав поранення.

 

Тоді як бійці ЗСУ у відповідь на обстріли знищили двох окупантів, ще трьох поранено.

 

Як інформує «Україна молода», про це повідомляє штаб ООС в суботу.

 

"Агресор обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - зазначають у штабі.

 

Зокрема, бойовики відкривали вогонь біля Широкиного, Мар’їнки, Авдіївки, Луганського, Кримського.

 

Так, по захисниках селища Луганське противник випустив 50 снарядів із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм.

 

За даними розвідки, 12 червня наші військовослужбовці знищили двох та поранили щонайменше трьох російських загарбників.

 

Адже «застосовуючи штатне озброєння, українські воїни своєчасно реагували на ворожі збройні провокації та прицільним вогнем змушували противника відмовитись від продовження обстрілів».

 

Також у штабі додають, що підрозділи Об’єднаних сил надійно утримують займані рубежі та готові негайно реагувати на будь-які провокації окупантів.

 

Про полеглих захисників України у минулому місяці читайте у матеріалі «України молодої»: Загиблі герої травня: пам’ятаймо про їхній подвиг.