Тепер Гради долітатимуть сюди: Зеленського у Маріуполі зустріли протестами

15:16, 29.10.2019

До Маріуполя на інвестиційний форум RE: think. Invest in Ukraine приїхав президент Володимир Зеленський, якого зустріли банером з його ж цитатою. 


Про це повідомляє маріупольський сайт 0629.

 

"У центрі Маріуполя біля входу в намет, де має відбутися інвестиційний форум, невідомі активісти розтягнули 2 зелених банери. На одному з них написано: "Мені 42-й рік, я ж не лох, я президент цієї країни!" Ще на одному: "Після відведення гради долетять сюди!", - йдеться у повідомленні.

 

 

Зазначається, що серед активістів помічений лідер маріупольського осередку Національного корпусу Антон Требухів.

 

 

Крім противників розведення сил, Зеленського зустрічали противники продажу землі, екоактивісти та підприємці, які виступають на захист ФОПів.

 

Як писала УМ, під час свого візиту до Золотого Зеленський жорстко відповів одному з ветеранів з приводу акцій проти капітуляції і вимог протестуючих.

 

"Послухай, я президент цієї країни. Мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь. Я тебе прийшов і сказав: "Зброю приберіть". А ти мене не переводи на акції.... Я хотів побачити в очах розуміння, а побачив хлопця, який вирішив, що перед ним якийсь лопух варто і ти переводиш мене на іншу тему", - заявив тоді президент.