Сергій Наєв призначений командувачем операції Об’єднаних сил

19:25, 16.03.2018

Сергій Наєв призначений командувачем військами на фронті

Президент України Петро Сорошенко призначив Сергія Наєва командувачем операції Об’єднаних сил.

"Формат антитерористичної операції буде змінений на операцію Об'єднаних сил. Керівництво силами і засобами ЗСУ та інших військових формувань та правоохоронних органів покладатися на командувача об'єднаних сил. На цю посаду я вирішив призначити генерал-лейтенанта Сергія Наєва", - заявив Президент України.

Він наголосив, що АТО змінюється на ООС після прийняття закону про реінтеграцію Донбасу.

"Цим документом створена нова правова основа для відсічі ворожій агресії на Донбасі, а в перспективі - і для відновлення територіальної цілісності України", - зазначив Петро Порошенко.

Нагадаємо, генерал-лейтенат Михайло Забродський був командувачем АТО із листопада 2017 року.

Сергій Наєв став заступником начальника Генштабу Збройних сил України сенеше десяти днів тому - 7 березня 2018 року. До цього він був начальником штабу- першим заступником командувача Сухопутних військ Збройних сил України, у 2016 році керував військами оперативного командування "Схід".

У соцмережах вже обговорюють, що Сергій Іванович Наєв двічі отримував грошові подарунки у понад 130 тисяч гривень від Максима Івановича Наєва. Також відзначається, що людина з ім’ям Максим Іванович Наєв проживає в Криму та працює в російських державних компаніях. У коментарях автора посту в Facebook запевняють, що брат Сергія Наєв Максим до "Максима Івановича Наєва із Криму" жодного стосунку не має.