Підозрюваний у вбивстві Ірини Ноздровської провину визнав, але не розкаюється

11:08, 09.01.2018

Підозрюваний у вбивстві Ірини Ноздровської Юрій Россошанський провину у злочині визнав, але не розкаюється у тому, що відібрав життя жінки, яка домагалася покарання його сина за смерть сестри у ДТП.

Подробиці про поведінку підозрюваного у вбивстві Ірини Ноздровської повідомив заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін, не називаючи імені злочинця.

"Про ніяке відверте зізнання підозрюваного мова не йде. Виключно завдяки зібраному масиву речових доказів ми встановили підозрюваного. Під час бесіди після затримання я особисто спілкувався з особою, яку ми обґрунтовано підозрюємо у скоєнні злочину. Людина не кається у скоєнному й не збирається каятися", - написав В’ячеслав Аброськін у Facebook.

Нагадаємо, 8 січня поліція повідомила, що затримала вбивцю Ірини Ноздровської.

За повідомленнями ЗМІ, вбивця - Юрій Россошанський, батько Дмитра Россошанського, який насмерть збив сестру Ірини Ноздровської, яка нещодавно домоглася продовження перебування винуватця аварії в СІЗО.

Напередодні зниклення у грудні 2017 року Ірина Ноздровська повідомляла, що їй надходили погрози після того, як Дмитро Россошанський не зміг звільнитися за амністією.

Тіло юристки після декількох днів пошуків знайшли 1 січня з чисельними ножовими пораненнями. її смерть викликала резонанс, а активісти навіть пікетували Київське обласне управління Національної поліції з вимогою знайти вбивцю жінки.