За два дні в аваріях на Черкащині загинуло п’ятеро людей

12:08, 25.10.2017

Запорожець зіткнувся із ЗІЛом (Жашківський районний сектор Управління ДСНС України у Черкаській області)

Дві моторошні аварії на Черкащині: спочатку двоє чоловіків на старенькому «Запорожці» врізалися у вантажівку та загинули. Їх автівку буквальнозім’яло, а тіла довелося діставати із груди понівеченого металу. Буквально за декілька годин після цього водій «Москвича" лоб у лоб влетів у трак.

24 жовтня у Жашківському районі сталася страшна ДТП, у якій загинули двоє молодих людей.

«На автодорозі Жашків – Буки, між двома селами Сорокотяга і Охматів, водій «Запорожця» виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з вантажним «ЗІЛом»,– розповідає «Україні молодій» Сергій Щербатий, начальник державної пожежно-рятувальної частини №20 ГУ ДСНС в Черкаській області.

За його словами, в результаті дорожньо- транспортної пригоди водій «Запорожця» та його пасажир від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці.

Тож рятувальникам довелося проводити роботи по деблокуванню загиблих та змиванню пально-мастильних матеріалів.

Загинули молоді чоловіки – 32 –річний водій Олексій Боровський та його пасажир, особа якого встановлюється. Водій «ЗІЛа» не постраждав.

Ще одна жахлива ДТП сталася сьогодні вранці на золотоніській трасі. Там о 6 годині ранку у селі Софіївка водій "Москвича" виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із вантажівкою МАН.

Водій і два його пасажири загинули на місці. У всіх них – одне прізвище. Поліція припускає, що вони були родичами.