У Турці поховали ветерана АТО Богдана Богдановича, який наклав на себе руки

12:20, 07.08.2017

Богдан Богданович був першим командиром 4-ї роти полку "Київ" (із соцмереж)

Богдан Богданович, перший ротний 4-ї роти полку "Київ", наклав на себе руки з невідомих причин. Ветерана АТО поховали у місті Турка Львівської області 6 серпня.

Про трагічну подію повідомила 4-та рота полку "Київ" у Facebook.

"Вчора відійшов у вічність наш перший ротний Богдан Богданович "Маестро". Друже, пам'ятай, що твої тренування не пройшли даремно", - відзначили 5 серпня у роті, якою командував ветеран АТО.

Командир батальйону "Січ" Олександр Писаренко у коментарі IA ZIK зазначив: складно сказати, чому чоловік пішов з життя.

"У сім’ї там наче все було нормально. Швидше за все, посттравматичний синдром його дістав, бо він і в Іраку був, стояв біля витоків батальйону "Січ", навчав людей, пройшов Піски, Авдіївку. Можливо, це дало своє… Був непоганою людиною, ротним. Був нагороджений державною відзнакою. Але так сталося. Це життя. На жаль…", – зазначив О.Писаренко.

У екс-ротного залишилися дружина та син.

"Він служив у нашому підрозділ з самого початку. Ще коли ми створювалися допомагав відбирати і навчати людей. Був справжнім командиром", – додав О.Писаренко.

Побратими "Мастро" відзначають, що він був людиною із залізною волею, тому самогубство Богдана Богдановича стало несподіванкою.

"Я пробув в баті Січ всього тиждень,якраз як формувався в 2014 р. і Богданович вишколював добровольців,потім пішов в інший підрозділ. Але навіть того малого терміну вистачило запізнати його залізну волю та те як він нас вишколював теж по залізному,таке ж відношення до ворога", - відзначив у Facebook Андрій Чорний.

У 35-річного Богдана Богдановича залишилася дружина та син.