На ринку «7-й кілометр» в Одесі забрали 3 млн гривень у бізнесменів з Києва (відео)

21:02, 10.07.2017

Озброєні люди в масках зі стріляниною пограбували київських підприємців на стоянці промтоварного ринку "7-й кілометр" в Одесі в понеділок вранці. У підприємців забрали сумку, в якій, за попередньою інформацією, було 3 мільйони гривень.

 

Про це повідомляє видання "Думская".

 

Як зазначили очевидці, близько 6:45 годин на територію ринку приїхав автобус з київськими номерами. Водій повинен був передати продавцеві велику суму за товар. У цей момент на місце угоди під'їхали дві машини «Мерседес» з невідомими в масках, які відкрили стрілянину і викрали гроші.

 

Під час нападу зловмисники близько десяти разів вистрілили з травматичного пістолета. Потім сіли в автомобілі і зникли з місця злочину на двох "Мерседесах", при цьому, знесли шлагбаум і намет поруч з ним.

 

Видання також зазначає, посилаючись на власні джерела, що постраждалі – батько й син, які приїхали з Києва закупити оптову партію товару. На промринку на них накинулися шестеро невідомих і силою відібрали сумку, в якій підприємці несли готівку. За попередньою інформацією – близько трьох мільйонів гривень.

 

Самі підприємці не постраждали.

 

За попередніми даними, киян пограбували за «наводкою». Діяла етнічна організоване угрупування з одного з одеських сіл.