У Павлограді обшуковують фігурантів справи Вороненкова

14:30, 16.06.2017

Слідчі Генпрокуратури разом з поліцією проводять необхідні слідчі дії у справі про вбивство колишнього депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова: зокрема, затримують і обшуковують фігурантів провадження у місті Павлоград Дніпропетровської області в п’ятницю.

 

Про це інформує Департамент комунікації Нацполіції України.

 

Зазначається, що в межах цього кримінального провадження правоохоронці проводять затримання осіб, яких підозрюють у причетності до цього злочину.

 

«Також проводяться необхідні процесуальні дії, зокрема - обшуки. Затриманих правоохоронці доставляють до відділів поліції для подальших необхідних слідчих дій», - йдеться у повідомленні Нацполіції.

 

Пізніше заступник голови Нацполіції України - начальник Головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко повідомив, що у кримінальному провадженні про вбивство Вороненкова встановлюють обставини, що передували злочину, при цьому, підозру наразі нікому не пред'являли.

 

Нагадаємо, що свідка у справі зради Януковича – Дениса Вороненкова, який змінив російське громадянство на українське, вбили 23 березня, коли він виходив з готелю у центрі Києва із своїм охоронцем. Поранений охоронець зміг застосувати зброю у відповідь і смертельно поранив кілера, який виявився уродженцем Павлограда.

 

Член колегії Міністерства внутрішніх справ, народний депутат України Антон Геращенко повідомив, що Вороненкова вбив 28-річний громадянин України Павло Паршов, який народився в Севастополі, але більшу частину життя прожив у Павлограді (саме у цьому місті його було поховано).