Мар'їнку обстріляли з міномета: поранено дівчину та літнього чоловіка

19:25, 02.06.2017

Терористи стріляють з міномета по житловим кварталам у містах і селах на Донбасі

Проросійські терористи з мінометів обстріляли житлові квартали Мар'їнки неподалік Донецька, у результаті чого поранення отримала дівчина та літній чоловік.

Про це повідомляють голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський та очільник поліції області Вчеслав Аброськін.

"Близько 18:00 російські окупанти знову обстріляли Мар'їнку. Дві міни розірвались у житловому кварталі на вулиці Прокоф'єва. Проранення середньої важкості отримала 20-річна дівчина і 71-річний чоловік. Зараз їх обох доставили в лікарню у Красногорівку", - написав у Facebook Павло Жебрівський.

Він додав, що зараз уточнюється інформація щодо цього інциденту.

В'ячеслав Аброськін подає дещо іншу інформацію про цю подію.

"В Мар'їнці, близько 16.20, під час обстрілу з мінометів бойовиками міста, район вул.Прокоф'єва, осколкові поранення отримали дівчина, 1997 р.н., та чоловік, 1946 р.н. Дівчина йшла вулицею, а чоловік в цей час проїжджав на велосипеді. Обох постраждалих доставили в Курахівську лікарню", - повідомив очільник поліції Донеччини.

Про стан постраждалих В'ячеслав Аброськін не повідомляє.

Нагадаємо, що 28 травня терористи гатили із мінометів по Красногорівці. Тоді було поранено 8 людей, були частково зруйновані школа та лікарня.