Трамп потішив соцмережі помилкою у слові

16:33, 31.05.2017

Дональд Трамп намагався віджартуватися щодо помилки у твіті.

Президент США Дональд Трамп підірвав соціальні мережі помилкою у слові: замість слова "coverage" він надрукував невідоме "covfefe".

 

Відповідне повідомлення Трамп написав у своєму Twitter.

 

Незакінчений твіт із таємничим словом провисів близько 6 годин у мікроблозі президента й встиг набрати майже сто тисяч ретвітів.

 

Пізніше допис було видалено, натомість замість нього з'явився інший: "Хто здогадається, що означає "covfefe"?.

 

Користувачі соцмереж спробували вгадати, яке значення має твіт Трампа. Хтось припустив, що російською "covfefe" означає "я йду у відставку", інші писали, що "covfefe" – це стан душі, кодове слово для запуску ядерних ракет, ім'я нового покемона із зачіскою чинного американського президента чи просто-напросто "кава".

 

У базі онлайн-словника англомовного сленгу Urban Dictionary "covfefe" визнали словом дня й запропонували більше 106 варіантів визначення.

 

Наприклад, Covfefe (іменник) – коли хочеться сказати "coverage", але твої руки занадто малі, щоб натиснути на всі потрібні літери на клавіатурі.

 

У другому тлумаченні сказано, що оскільки це слово вжив сам Трамп, воно вочевидь має надзвичайно важливе значення. Третє – "те, що говорить людина, яка не може бути лідером вільного світу".