У Донецьку засвітили російську військову техінку на репетиції параду (фото)

22:07, 26.04.2017

Ця російська військова техніка ніколи не експортувалася в Україну.

Бойовики терористичної ДНР опублікували відео з репетиції "військового параду", який планують провести в окупованому Донецьку 9 Травня.

 

На відео продемонстровані сучасні зразки військової техніки російського виробництва, які раніше не експортувалися в Україну.

 

Про це повідомляється на сайті міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm  в середу.

 

"На опублікованому відео так званого “міністерства інформації” терористичної організації ДНР під назвою «Репетиція Параду Перемоги. Військова техніка. 25.04.2017" було продемонстровано такі зразки російської військової техніки: вантажівка КАМАЗ-5350 сімейства "Мустанг" (початок випуску 2003 рік),вантажівка Урал-4320 з дизельним двигуном ЯМЗ-238 (початок випуску 1994 рік), модифікація БТР-80 з прицілом ТКН-4ГА-01 (початок модернізації 2012)”, - йдеться у повідомленні.

 

 

Наголошується, що зазначена техніка в Україну “не експортувалася і стати трофеєм, добутим у бою з підрозділами ЗСУ, не могла”.

 

 

Раніше волонтери InformNapalm ідентифікували 41 тип озброєння та спецтехніки Російської Федерації на Донбасі, що доводить систематичне забезпечення Росією  бойовиків ДНР і ЛНР та своїх військовослужбовців на окупованій частині Донбасу сучасною військовою технікою.