Через сніг у Дніпрі утворилися затори (фото)

10:11, 19.04.2017

Дороги у Дніпрі заблоковані сніговоми переметами. (Фото з ФБ-сторінки Юрія Зінченка)

Сильний снігопад призвів до транспортних заторів у місті Дніпро в середу вранці. Аеропорт міста замело, в'їзд до обласного центру заблокований з двох сторін

з боку Запоріжжя.

 

Про це повідомив генеральний директор Маріупольського меткомбінату ім. Ілліча Юрій Зінченко у Facebook.

 

"А це Дніпро. Колапс. Аеропорт замело. На дорогах все стоїть. Водіям не рекомендую їхати в цьому напрямку. В'їзд і виїзд в Дніпро з боку Запоріжжя заблокований з двох сторін через  великий затор", - написав пан Зінченко.

 

 

Інші очевидці повідомляють, що великі транспортні затори утворилися через заметіль і снігові перемети на дорогах.

 

 

Міський голова Дніпра Борис Філатов повідомив, що через складні погодні умови  школи міста закрили до 21 квітня включно.

 

За його словами, у місті неможливо знову запустити опалення ані за лімітами газу, ані за технологіями. До того ж, можливі перебої з електропостачанням та водою.

 

Тоді як місцеві мешканці скаржаться, що у квартирах не більше 15 градусів тепла. 

 

Користувачі соцмереж також викладають фотографії ранкового Дніпра, Запоріжжя та інших міст регіону, які аномально для середини квітня накрила снігова негода.

 

 

Як повідомляла «УМ», справжні снігопади засипають Дніпропетровщину і Харківщину з вівторка. В окремих містах оголошено штормове попередження, сильні пориви вітру ламають гілки на деревах.

 

Через погіршення погоди у школах та дитсадках Харківської області зменшилась температура, тому школярів відправляють на дострокові канікули з 19 квітня.

 

За даними синоптиків, погіршення погоди - аж до снігу - на Харківщину приніс південний циклон. Вночі і вранці очікуються сильні опади, місцями по області дуже сильні: сніг і дощ.

 

Протягом 20, 21 і 22 квітня похолодання на Харківщині триватиме.