Обстріл окупантами Мар'їнки у Великодню ніч чули за десятки кілометрів

14:28, 16.04.2017

Мар'їнку сильно обстріляли 15 квітня напередодні Великодня

У Великодню ніч під найбільший обстріл терористів-окупантів на Донбасі потрапила Мар'їнка неподалік Донецька, вибухи мін різних калібрів було чутно за десятки кілометрів.

"На Приморському напрямку, вогнем мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник накривав захисників Мар`їнки", - повідомили у прес-центрі штабу АТО.

Військові відзначили, що всього бойовики здійснили 29 обстрілів у суботу, 16 із них відбулися до 18:00.

Вони відзначили, що на фронті спостерігається зменшення обстрілів, жоден із українських військових не був поранений чи вбитий.

На фоні відносного затишшя кількагодинний обстріл Мар'їнки чули військові майже за 30 кілометрів, поблизу Новотроїцького та Докучаївська.

"Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці суворо дотримувалися режиму «Тиші» і вогонь у відповідь не відкривали", - відзначили в штабі АТО.

Напередодні Великодня під обстріли менших калібрів потрапили морські піхотинці у Водяному поблизу Маріуполя, а також Широкіне, Павлополь, Авдіївка, Піски, Опитне, Новоолександрівка на Луганщині.