У Львові арештували директора нічного клубу після пожежі

14:38, 30.11.2016

Франківський суд Львова суд обрав запобіжний захід – взяття під варту для директора розважального центру «МІ100» Сергія Чередніченка, якого обвинувачують у порушенні вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей під час пожежі 27 листопада.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівського обласного управління Нацполіції у середу.

 

«Франківський суд Львова обрав міру запобіжного заходу для в.о. директора розважального центру «МІ100», де в ніч на 27 листопада сталася пожежа із багатьма постраждалими та 1 смертельним випадком. Сергію Чередніченку визначено тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 80 тисяч гривень», - зазначають у поліції.

 

Сам Чередніченко свою провину визнає частково й стверджує, що його підставив арт-директор клубу. Мовляв, пожежа може бути спланованою акцією.

 

У поліції ж стверджують, що правоохоронці вже розшукали всіх організаторів вогняного шоу в клубі, їм вручено повістки, проводиться слідство.

 

Як повідомляла «УМ», пожежа в розважальному центрі «МІ100» виникла в неділю о 02:00 ночі і вже о 3:51 була повністю ліквідована. Окремих людей рятувальники виносили на руках, оскільки вони втратили свідомість.

 

Внаслідок пожежі постраждали 25 чоловік. Усі вони отримали опіки та колото-різані рани. Один із відвідувачів помер у реанімації.