У Львові горів нічний клуб, 14 постраждалих (відео)

11:12, 27.11.2016

Пожежа сталася в розважальному центрі «МІ100» у Львові у неділю, близько 02:00 ночі. Рятувальники евакуювали з нічного клубу 250 чоловік. Госпіталізовано 14 чоловік.

 

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій у неділю.

 

«Рятувальники, прибувши на місце події, виявили загорання на площі 50 кв.м. Оцінивши ситуацію, що виникла, було прийнято рішення про проведення негайної евакуації відвідувачів розважального центру. Загалом вогнеборці евакуювали 250 осіб», - йдеться в повідомленні.

 

При цьому, рятвальники винесли на руках 8 відвідувачів, які не змогли самостійно вийти з клубу.

 

«В результаті пожежі до лікувальних закладів звернулося 22 людини. Госпіталізовано 14 осіб, з них двоє перебувають у реанімації у важкому стані. В 2:54 пожежа була локалізована та о 3:51 повністю ліквідована», - інформують пожежники.

 

За їхніми даними, складність гасіння пожежі полягала у щільній задимленості приміщення, яке виникло внаслідок загорання. Вогнеборцям довелося проводити рятувальну операцію  та ліквідовувати займання в апаратах захисту органів дихання.

 

Свідки зазначають, що серед відвідувачів була сильна паніка, що значно ускладнило процес евакуації.

 

До ліквідації пожежі залучили 49 рятувальників і 14 одиниць спецтехніки. Причина виникнення пожежі встановлюється.

 

Водночас, на відео, яке львів'яни оприлюднили у неділю, видно, що причиною пожежі стале вогняне шоу на сцені нічного клубу. Спочатку зайнялася стеля над сценою, після чого перелякані відвідувачі намагалися залишити заклад із нецензурною лайкою.

 

"Відкрийте двері!", - кричали вони.