Фура під Житомиром протаранила автобус з Бердичева: є жертви (фото, відео)

12:26, 16.11.2016

Через ожеледицю фура на швидкості протаранила маршрутку. (Поліція Житомирської області.)

Фура, що їхала з Харкова до Бердичева, протаранила в Житомирському районі рейсову маршрутку з понад десятком пасажирів.

Від зіткнення водій маршрутки, якому було 55 років, помер у лікарні.

Зараз лікарі борються за життя ще одного пасажира, 37-річного житомирянина, який сидів на передньому сидінні, повідомляють в поліції Житомирської області.

"Внаслідок зіткнення у Житомирському районі вантажівки та рейсового автобуса сполученням Бердичів – Житомир постраждало понад 15 людей", - сказано в повідомленні.

Аварія сталася у середі, близько о пів на 8 години ранку на 16-му кілометрі автодороги Житомир – Могилів-Подільський - саме там вантажівка  «ДАФ» врізалась у рейсовий автобус «Еталон», який перевозив пасажирів з Бердичева до Житомира.

За попередньою інформацією, водій вантажівки «ДАФ», 34-річний мешканець Дніпродзержинська в умовах ожеледиці не впорався з керуванням, внаслідок чого великогабаритну фуру винесло на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення з пасажирським автобусом.

У фурі, яка їхала з Харкова і рухалася у напрямку Бердичева, перебував водій та його напарник, які вийшли з аварії неушкодженими на відміну від більшості пасажирів маршрутки.

"По колії мене винесло, по колії, - пояснює водій вантажівки, яка вискочила на зустрічну по вкритій кригою трассі. - Чим я її зупиню? 30 тонн фура! Сам під неї ляжу?!" 

 


"Станом на 9:30 до медичних закладів каретами «швидкої допомоги» госпіталізовано 15 людей – водій і пасажири рейсового автобуса. Наразі стало відомо, що водій автобуса помер у лікарні", - інформують в поліції області, зазначаючи, що "медики борються за життя ще одного з пасажирів, який у момент ДТП знаходився найближче до керманича".

Нині чоловік перебуває у реанімації з тяжкими травмами. На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Національної поліції в Житомирській області та Житомирського відділення поліції.