Син депутата Ігоря Молотка мав ознаки сп'яніння і відмовився від тесту на алкоголь

16:25, 06.11.2016

Син народного депутата України Ігоря Молотка Денис, який влаштував масштабну аварію при погоні від поліції, мав явні ознаки сп'яніння, але відмовився пройти тест на вміст алкоголю у крові. Про це повідомили РБК-Україна в прес-службі Національної поліції України.
 
"Водій і пасажир мали ознаки явного сп'яніння. Водій відмовився проходити тест на вміст алкоголю в крові", - заявили в поліції.
 
Поліцейські розповіли, що автомобіль Mercedes GL, яким керував Денис Молоток, на проспекті Перемоги порушив правила дорожнього руху. 
 
 
"Його намагалися зупинити, використовуючи світлові маячки і звукові сигнали, але автомобіль продовжив рух у бік Індустріального моста", - повідомили в поліції.
 
За попередньою інформацією, саме в районі Індустріального мосту сталася ДТП, після якої з Mercedes сина депутата вибігли двоє і намагалися втекти.
 
"На перетині вулиць Борщагівська та Героїв Севастополя з автомобіля вибігли двоє людей, намагалися втекти, але їх зупинили патрульні", - заявили в поліції, додавши, що після прибуття слідчо-оперативної групи Денис Молоток був доставлений до Солом'янського управління поліції.

Як повідомляла "УМ", вночі син нардепа від "Волі Народу" Ігоря Молотка Денис влаштував аварію. Молоток врізався на Mercedes GL в автомобіль Matiz однієї з піцерій і автомобіль патрульної поліції. У результаті аварії 4-х людей відправили до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, раніше колишній чиновник "Укрзалізниці" Іван Федорко, який у липні 2016 п'яним спричинив аварію і врізався в автомобіль журналіста Макса Левіна, відбувся штрафом у розмірі 8,5 тисяч гривень і 1,5 років позбавлення водійських прав.

Останнім часом в Україні спостерігається тенденція збільшення ДТП за участю п'яних водіїв та автомобілів з "мажорними" номерами.