Тейлор Свіфт, Адель і Мадона заробляють найбільше серед співачок

10:24, 03.11.2016

Тейлор Свіфт, Адель і Мадонна заробляють десятки мільйонів доларів.

Американська співачка Тейлор Свіфт є найбільш високооплачуваною співачкою в світі за версією журналу Forbes: за рік вона заробила 170 млн. доларів. До трійки найуспішніших співачок потрапили Адель і Мадонна.

 

Рейтинг найвисокоплачуваніших співачок світу склав журнал Forbes.

 

Видання зазначає, що більшу частину доходів співачці Тейлор Свіфт приніс концертний тур «1989» на підтримку однойменного альбому. Тур співачка розпочавла в травні 2015 року.

 

Крім цього, пані Свіфт отримала високі гонорари за рекламу дієтичної газованої води Diet Coke, продукції Apple і взуття Keds.

 

Друге місце у рейтингу отримала Адель, чиї доходи за минулий рік склали 80,5 млн. доларів. При цьому, більшу частину грошей співачка, на відміну від інших учасниць рейтингу, отримала за рахунок продажу альбомів.

 

Найкраще продавався у 2015 році її альбом «25».

 

Трійку найбільш високооплачуваних співачок у цьому році замикає Мадонна, яка завдяки своєму концертному туру заробила 76,5 млн. доларів.

 

У десятку найбільш високооплачуваних співачок року також увійшли Ріанна (75 млн. доларів), Бейонсе (54 млн.), Кеті Перрі (41 млн.), Дженніфер Лопес (39,5 млн.), Брітні Спірс (30,5 млн.), Шанайя Твейн (27,5 млн.) і Селін Діон (27 млн.).