У Польщі жорстоко побили українця через жінку

09:22, 03.11.2016

Поліція польського міста Жешув затримала чотирьох поляків, які жорстоко побили українського бізнесмена. Конфлікт стався через супутницю українця, до якої вульгарно чіплялися хулігани.

 

Про це повідомляє польське місцеве видання Rzeszow News.

 

Інцидент стався в другій половині дня в понеділок в одному з ресторанів неподалік залізничного вокзалу в Жешуві.

 

«У ресторані сидів громадянин України зі своєю знайомою полькою. До жінки у вульгарній манері почали чіплятися четверо чоловіків. Українець став на її захист. Після цього вони спрямували свою агресію на українця, який вже давно мешкає в Польщі і має тут свій бізнес» - розповів один з жешувських поліціянтів, знайомий з деталями справи.

 

Нападники вивели українця з ресторану і настільки жорстоко побили, що чоловік втратив свідомість. Також відомо, що вони вигукували образи на грунті національності. Джерело в поліції стверджує, що нападники прийняли чоловіка за росіянина.

 

Поліція затримала двох нападників невдовзі після побиття, ще двох затримали в середу. Невдовзі їм мають висунути звинувачення у побитті.

 

Слідство у цій справі вже ініціював прокурор Жешува. Справа буде провадитись за фактом побиття за ознакою національної приналежності.