У Черкасах сталася стрілянина і масова бійка через жінку

10:44, 07.10.2016

Відпочинок двох компаній, котрі вечеряли у ресторані і не були між собою знайомі, завершився стріляниною і масовою бійкою в центрі Черкас в ніч на п’ятницю. Все через те, що декілька чоловіків почали вульгарно чіплятися до жінки. В результаті, троє чоловіків поранено.

 

Про це «УМ» повідомила прес-секретар патрульної поліції Черкас Зоя Вовк.

 

«Близько 2-ї години ночі патрульним надійшло повідомлення, що біля розважального закладу стріляють», – розповіла пані Вовк.

 

За її словами, п’ятеро чоловіків з однієї компанії почали приставати до жінки з іншої.

Зчинилася бійка, у якій загалом брали участь вісім осіб. Після масового махання кулаками, один із чоловіків почав стріляти і поранив трьох.

 

З пораненнями у живіт, спину та руку постраждалих госпіталізували до Черкаської міської лікарні №3. Туди ж доставили й  чоловіка з розбитою головою.

 

Поліція, котра оперативно прибула на місце стрілянини, затримала трьох підозрюваних. Зброю не знайшли, але виявили вісім гільз. На місці працюють слідчі.

 

Цієї ж ночі у Південно-Західному мікрорайоні Черкас сталася масова бійка. Також біля розважального закладу. Участь у ній, наголошує Зоя Вовк, брали близько 100 осіб. Кількох із них затримано. Про постраждалих інформації поки що немає.