Тайсон Ф'юрі передумав залишати бокс

19:55, 03.10.2016

Тайсон Ф'юрі

Боксер Тайсон Ф'юрі через три години після повідомлення про плани залишати бокс раптово передумав. Про це Ф'юрі написав у Twitter.

 

"Ха-ха-ха! Думали, що так легко мене позбудетесь? Я залишаюсь. #Найвеличніший просто показав вам, що таке медіа", - написав Ф'юрі.

 

Чемпіон світу за версіями WBO і WBA Тайсон Ф'юрі  також дав зрозуміти, що готовий захищати свої пояси в матч-реванші з Володимиром Кличком. У своєму новому заяві в Twitter британський боєць пообіцяв, що незабаром повернеться у ринг, щоб захистити "те, що належить йому - трон у суперважкій вазі".

Як повідомляла "УМ", Тайсон Ф'юрі збирався завершити свою професійну кар'єру.

Боксер повинен був 29 жовтня захищати чемпіонські пояси в поєдинку проти Володимира Кличка. Однак за місяць до бою він скасував поєдинок, не вказавши причини. 

Глава Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) повідомив, що у Ф'юрі можуть відібрати пояс, якщо він не доведе медичну обґрунтованість перенесення бою з українцем Володимиром Кличком. Також Ф'юрі може бути дискваліфікований на чотири роки через систематичні відмови проходити допінг-тести. 30 вересня видання Independent з посиланням на ESPN повідомило, що в допінг-пробі Ф'юрі знайшли кокаїн.