Під Ямполем на Донеччині знайшли тіло харків'янина, якого викрали бойовики

13:22, 21.09.2016

14 вересня у лісі за селищем Ямпіль Лиманського району на Донеччині співробітники гуманітарної місії "Чорний Тюльпан" і гуманітарного проекту "Евакуація 200" знайшли місце захоронення чоловіка, який за ознаками відповідає до зниклого 2 роки тому харків'янина.

 

Під останками виявили автомобільні номери від автомобіля «Форд Скорпіо», зареєстрованого на харків'янина 1988 року народження, який вже два роки числиться безвісти зниклим.

 
Поки офіційно особистість померлого не встановлена, але є дані, що підтверджують приналежність останків саме харків'янину. Для підтвердження особи померлого призначена молекулярно-генетична експертиза.
 
26-річний харків'янин поїхав на Донеччину в червні 2014 року. Хотів вивезти сім'ю свого друга, але до місця призначення не доїхав і сам зник безвісти. Останній раз  чоловіка бачили в Лиманському районі - місцеві жителі повідомляють, що він був затриманий на блокпості «ДНР». У поліцейських є підстави вважати, що саме його останки були виявлені 14 вересня похованими в лісі поблизу Ямполя.