У Смілій під час ремонту дороги вкрали 1 млн. гривень

14:25, 13.09.2016

У місті Сміла під час капітального ремонту дороги по вулиці Громова ремонтники не забули й про себе. І розікрали 1 млн. грн.

 

«Це ще не остаточна цифра. Оскільки нині проводяться численні експертизи. Вже після їх завершення можна буде озвучувати точні дані», – говорить «Україні молодій» керівник Смілянської місцевої прокуратури Олександр Курбет, котра й займається цією резонансною справою.

 

У прокуратурі кажуть, що у крадіжці підозрюють фірму, яка займалася асфальтуванням вулиці Громова. Її покриття, до речі, всього три сантиметри, а сама дорога в деяких місцях крива і вся у латках. Хоча з моменту ремонту пройшло лише 9 місяців.

 

За таку «роботу» місто заплатило ремонтній фірмі 2 мільйони гривень. На акті прийому цієї дороги є підпис колишнього міського голови.

 

Смілянська прокуратура вже довела, що ремонтники під час «капітального» ремонту використали майже на 600 тон менше асфальту від необхідного. Тепер шукають, куди той асфальт подівся.

 

Слідство також з’ясувало, що ця фірма ремонтувала у Смілі ще дві вулиці, окрім Громова. Так що, кажуть у місцевій прокуратурі, далі буде.