У Львові спіймали за кермом п’яного керівника карного розшуку області

14:25, 08.09.2016

Микола Гладюк розслабився після переатестації.

Патрульні поліцейські зупинили автомобіль, за кермом якого був керівник карного розшуку Головного управління Нацполіції Львівщини Микола Гладюк у нетверезому стані. Сталося це у Личаківському районі Львова у середу пізно ввечері. Підлеглого намагався врятувати керманич Нацполіції Львівщини Дмитро Загарія.

 

Про це повідомляє інформаційна агенція ZIK у четвер, посилаючись на власні джерела в патрульній поліції.

 

Під час спілкування з патрульними пан Гладюк намагався уникнути покарання, демонстрував службове посвідчення. На місці зчинилася суперечка.

 

«Згодом виручати підлеглого прибув в.о. керівника ГУ Нацполіції Львівщини Дмитро Загарія на службовому автомобілі з водієм. За даними джерел, і його водій, і сам Загарія теж були напідпитку», - пише ZIK.

 

На порушників – обох водіїв – патрульні склали протоколи про адміністративні правопорушення.

 

Керівник патрульної поліції Львова Антон Пузиревський наразі перебуває у відрядженні в Києві, тому не може ані підтвердити, ані спростувати цей факт.

 

Народний депутат Володимир Парасюк також написав про цей інцидент на своїй сторінці у Facebook.

 

«Патрульна поліція Львова затримала п'яного начальника карного розшуку Львівського обласного управління поліції Гладюка Миколу. Оформили за ст. 130 КУпАП. До речі, їхав він з атестації, яку цього дня проходив. На захист свого друга приїхав ще один начальник, який за словами свідків теж був напідпитку. Прізвище іншого поки таємниця. Обоє нецензурно висловлювались до працівників патрульної служби а також зловживали службовим становищем», - написав депутат Парасюк.

 

Згодом джерела видання «Українська правда» у Нацполіції підтвердили, що такий інцидент дійсно мав місце.

 

«Керівництву Нацполіції відомо про цей випадок, зараз керівництво збирає всю інформацію детальну і докладну від всіх учасників події, щоб після її аналізу прийняти відповідні рішення, про які буде повідомлено публічно, але пізніше», - зазначають у Нацполіції.