Залізницю під Львовом мало не підірвали терористи (фото)

08:35, 08.08.2016

Терористи планували підірвати залізничні колії на трьох ділянках у різних напрямках від Львова. Одного з них співробітники СБУ затримали під час закладання вибухівки на мосту біля села Дубляни. Загалом, під час спецоперації затримано п’ятеро терористів.

 

Про це повідомляє прес-центр СБУ в понеділок вранці.

 

«Один з терористів був затриманий під час закладання вибухівки на мосту біля села Дубляни Львівської області. Він намагався чинити опір і відкрив стрільбу. В результаті поранено одного із співробітників СБУ. Вогнем у відповідь правоохоронці поранили та затримали зловмисника. Наразі життю офіцера СБУ та терориста нічого не загрожує», – йдеться у повідомлені спецслужби.

 

 

Як повідомляє речник СБУ Олена Гітлянська на своїй сторінці у Facebook, під час обшуків у затриманих співробітники спецслужби вилучили велику кількість вогнепальної зброї, вибухівки та комплектуючих для її виготовлення.

 

 

Зокрема, терористи мали гранатомети РПГ-7 та РПГ-26, гранати РГО, Ф-1, РГД–5,  п’ять кілограмів вибухівки марки IХ 25 та 600 грамів тротилу, три електродетонатори, три пістолети та велику кількість набоїв різного калібру.

 

Тривають обшуки та інші невідкладні слідчі дії.