Динамо виграло у Дніпра з рахунком 1:0

23:48, 06.08.2016

На НСК «Олімпійський» футболісти київського «Динамо»перемогли у суботу «Дніпро»(1:0) у 3-у турі чемпіонату України серед клубів Прем’єр-ліги. 

 

Команда Дмитра Михайленка боролася до останнього, але поступилася більш досвідченому супернику. Результат гри визначив єдиний м'яч, забитий Жуніором Мораєсом після подачі кутового(63-тя хвилина).

 

Захисник «Динамо» Домагой Віда не зміг завершити матч проти «Дніпра».

 

Футболіст на початку зустрічі зіткнувся головами з Сергієм Кравченком після подачі з кутового. Після цього епізоду хорвату стало погано і він не зміг продовжувати гру.

 

На 18-й хвилині зустрічі головний тренер «Динамо» Сергій Ребров замінив його на Зураба Очігаву.

 

«У нього струс мозку. Віди не було в роздягальні, його повезли на обстеження. Як мені сказали, зіткнення було дуже жорстким», – після матчу сказав Сергій Ребров.

 

«Сьогодні була дуже складна гра, завжди важко розкривати насичену оборону. "Дніпро" обрав правильну тактику – компактно грати в обороні та діяти на контратаках. У першому таймі ми мало достатньо можливостей відкрити рахунок, у другому таймі перебудувалися, почали створювати моменти та забили м’яч. Усі команди, які приїжджають до Києва, незалежно від їх досвіду та віку, грають організовано. Таку оборону непросто зламували. Ми взяли три очки – і це найважливіше», – після матчу сказав головний тренер «Динамо» Сергій Ребров.