За ніч по Авдіївці стрельнули понад 100 разів

11:09, 01.08.2016
За минулу добу бойовики 85 відкривали вогонь по позиціях бійців антитерористичної операції на Донбасі, повідомляє прес-центр АТО.
 
Важка артилерія калібру 152 і 122 мм застосовувалась бойовиками на Донецькому напрямку. На нічні обстріли лише в районі Авдіївки терористи використовували понад 100 боєприпасів.

П
о позиціях військових в Дослідному, Авдіївці, Зайцеве та Пісках противник "працював" з мінометів різного калібру, гранатометів і кулеметів. Також сепаратисти обстрілювали Майорських, Кам'янець і Троїцьке.
 
На Маріупольському напрямку у Мар'їнці, Старогнатівці та Новотроїцькому українські військовослужбовці зафіксували активність ворожих снайперів. А Широкино та Мар'їнці дісталося з мінометів, Красногорівці - з 82-міліметрових мінометів і стрілецької зброї, Водяному і Старогнатівці - з БМП. 
 
Вночі, близько 23 години, диверсійна група бойовиків чисельністю з кількох осіб обстріляла укріплення українських військових поблизу Богданівки зі стрілецької зброї і АГС-17. Отримавши відсіч, диверсанти відступили.
 
У напрямку Луганська терористи теж провокували українських військових на вогонь у відповідь. Вони хаотично обстрілювали позиції бійців в районі Новотошківського, Новозванівки та Кримського з 82-міліметрових мінометів і гранатометів. Неподалік Новоалександровки, Станиці Луганської і Попасної ворог застосовував гранатомети.