Поліцейського у Києві затримали за виготовлення амфетаміну

19:18, 20.07.2016
Одного поліцейського, причетного до бізнесу з виготовлення та реалізації амфетаміну, було затримано співробітниками СБУ під час спецоперації, яку проводили у Борисполі. Його співучаснику вдалося втекти. Про це повідомляє СБУ.
 
Перший етап спецоперації правоохоронці провели у Борисполі - вилучили 1,5 грама амфетаміну у капрала, який працює в центрі обслуговування підрозділів столичного главку поліції.
 
Під час другого етапу операції в Києві силовики провели спробу затримання майора - співробітника чергової служби одного з райуправлінь ГУ Нацполіціі в Києві. Проте, йому вдалося втекти. "СБУ встановила його причетність до функціонування нарколабораторії з виготовлення амфетаміну в Борисполі. При затриманні майор, перебуваючи в стані афекту, протаранив машину оперативників. Співробітники СБУ продовжують операцію по затриманню поліцейського", - повідомили в прес-центрі СБУ.
 
Правоохоронці зазначили, що в автомобілі, який поліцейський кинув в центрі Києва, були знайдені "залишки речовини схожої на амфетамін".
 
Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України, спецоперація триває.