Друзі готові викупити викраденого Валерія Людмирського за 100 тис. доларів

15:33, 19.07.2016

Друзі розраховують повернути Валерія Людмирського живим за гроші.

 
Друзі викраденого в Києві начальника департаменту енергопостачання «Укрзалізниці» Валерія Людмирського готові його викупити за 100 тисяч доларів.
 
"Ми звертаємося до всіх, хто може допомогти повернути Валерія Людмирського. Друзі та рідні готові виплатити винагороду у розмірі 100 000 доларів за повернення Валерія Людмирського живим. Конфіденційність гарантуємо - 098-089-25-69", - сказано у повідомленні, розміщеному на сайті Центру досліджень енергетики.
 
Друг, який який зберігає анонімність, підтвердив "УМ", що справді готовий віддати суму, яка є еквівалентом майже 2,5 мільйона гривень, за життя Людмирського.
 
"Валерій Маркович Людмирський походить з династії залізничників та все своє життя працює в «Укрзалізниці». Почесний залізничник України. Має чітку та виважену життєву позицію щодо реформування та розвитку компанії. Його як професійну особу знає все енергетичне співтовариство. Ми сподіваємось на скоріше повернення Валерія в коло сім’ї близьких та друзів!", - відзначають ініціатори викупу.
 
Як повідомляла "УМ", напередодні ввечері на Валерія Людмирського напали озброєні особи в масках, коли той вигулював собаку у дворі будинку на вул. Кудряшова, що в Солом'янському районі Києва. Вони застрелили його пса, а самого чоловіка вивезли невідомомо куди на мінівені світлого кольору з підробними номерами. 
 
В "Укрзалізниці" пов’язують це викрадення з професійною діяльністю Людмирського, який мав стосунок до багатомільйонних контрактів з електропостачання УЗ.