Керівника електропостачання УЗ Валерія Людмирського викрали в Києві

00:44, 19.07.2016

Валерій Людмирський вигулював собаку, коли його схопили. (Фото каналу 112)

У Києві викрали Валерія Людмирського, начальника департаменту електропостачання ВАТ "Укрзалізниця",  повідомив прес-секретар УЗ Даниїл Ваховський через Facebook.
 
Це сталося в понеділок  ввечері, між 9 і 10 годинами, коли пан Людмирський вигулював пса в одному з київських дворів.

"Близько двох годин тому викрали начальника департаменту електропостачання "Укрзалізниці" Валерія Людмирского. В цей час він вигулював собаку, яку викрадачі застрелили", - написав Даниїл Ваховський близько півночі.
 
На місці події були знайдені 5 гільз, повідомляє телеканал 112. За словами дружини Людмирського, чиновника УЗ нейтралізували електрошокером. Вона також просить про допомогу всіх, хто може щось знати про нинішнє місце перебування її чоловіка.
 
В "Укрзалізниці" допускають, що Валерій Людмирський міг бути викрадений через роботу. "Попередньо ми пов'язуємо викрадення з професійною діяльністю. Електропостачання УЗ - це багатомільйонні контракти, в яких часто зацікавлені компанії, які мають зв'язки в кримінальних колах", - прокоментував прес-секретар відомства.
 
За його словами, департамент безпеки "Укрзалізниці" працює спільно з правоохоронними органами, щоб якомога швидше знайти свого співробітника.