Під Києвом затримали кримінальних авторитетів з України та Грузії

19:16, 18.07.2016

Групу чоловіків, троє з яких мають  статус "злодія в законі", інші - кримінальні авторитети затримали сьогодні в котеджному містечку у Київській області співробітники управління карного розшуку столичної поліції. Про це повідомив Департамент комунікації Національної поліції.
 
Серед затриманих - "злодії в законі" на прізвиська "Куцу", "Хміль" і "Андрій Львівський", відомий також як "Тиждень". До рук оперативників потрапили також інші кримінальні авторитети з різних регіонів країни, двоє - уродженці Грузії.
 
Згідно оперативної інформції, злочинна "верхівка" зібралися, щоб обговорити результати злочинної діяльності та спланувати "подальший перерозподіл сфер впливу як в Києві, так і на території столичного регіону".
 
 
Під час обшуку у "авторитетів" виявили автомати "ТS-9-TP" і "МКЕ Т94 А2", пістолет "Форт 14ТП" і боєприпаси. а також значну суму коштів. Затримані надали дозвільні документи на зброю, але правоохоронці з першого погляду виявили ознаки підробки, тому передали для проведення експертизи.