Співак Діля дав свідчення у справі вбивства репетиторки з англійської

10:02, 09.07.2016

Співак Діля.

В Оболонському районі Києва в одній з квартир виявили тіло 40-річної репетиторки та перекладачки з англійської мови. Жінка була родом з Харкова, а у Києві вона винаймала житло, займалась перекладами та давала уроки з англійської мови. Одним з її учнів був відомий співак, колишній учасник гурту ТНМК Діля (Едуард Приступа).

 

Як інформує відділ комунікації поліції Києва, тіло жінки виявив її сусід. Він помітив, що двері у її помешкання не зачинені, а коли зайшов усередину, побачив на підлозі мертву сусідку.

 

За попередньою версією слідства, жінку задушили за допомогою мотузки. Поліцейські також встановили, що зловмисники намагалися знайти у квартирі цінні речі та гроші.

 

Слідчий відділ Оболонського управління поліції розпочав кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі.

 

У свою чергу, співак Діля повідомив про вбивство своєї репетиторки Світлани у Facebook.

 

«Якась гадюка вбила Свєту, пришла до неї до дому і задушила на смерть, в Києві, на Оболоні! Свєта викладала англійську на дому. Я був з нею знайомий, брав приватні уроки... Вона була весела, з власним методом викладання, завжди усміхнена і приємна у спілкуванні. Мені сумно було вдень. Складно було на концерті, думок багато... Ввечері був у слідчого, розповів, що знав...», - написав співак Діля.

 

При цьому, він закликає усіх «бути уважними у ці складні часи». «Перевіряйте, кому відкриваєте двері, з ким спілкуєтесь, що говорите...», - пише співак.