СБУ перевіряє Володимира Марченка на сепаратизм

15:31, 07.06.2016

Служба безпеки України перевіряє факт співпраці соратника глави ПСПУ Наталії Вітренко – Володимира Марченка із сайтом сепаратистів ANNA-News, що зареєстрований у невизнаній республіці Абхазія.

 

Як повідомляє у вівторок «Українська правда», про перевірку екс-депутата Верховної Ради 1-3 скликань Володимира Марченка «Українським новинам» повідомило джерело в СБУ.

 

За словами джерела, до спецслужби звернувся депутат Верховної Ради від фракції «Самопоміч» Олександр Опанасенко, який попросив перевірити факт співпраці Марченка з даним ЗМІ. У разі підтвердження цієї інформації спецслужба застосує до Марченка заходи профілактичного адміністративного впливу.

 

Канал ANNA-News відомий своєю співпрацею з терористами на Донбасі і активним висвітленням їхньої діяльності, а також своєю антиукраїнською спрямованістю. 9 травня під час акції «Безсмертний полк» в парку Слави в Києві Володимир Марченко ходив з відеокамерою, на яку була нанесена символіка ANNA-News. Володимир Марченко і Наталія Вітренко відомі своїми різкими антиукраїнськими поглядами.