Григорій Козловський продовжує розвивати рідне село Городиславичі: відкриття медичного центру та ЦНАПу

16:27, 18.09.2024

Григорій Козловський - почесний президент і заснвоник ФК "Рух"(Львів), меценат і бізнесмен

Засновник футбольного клубу «Рух» Григорій Козловський зробив значний внесок у розвиток свого рідного села Городиславичі Пустомитівського району, сприявши відкриттю сучасного медичного центру та філії ЦНАПу.
 
Урочисте відкриття нових установ зібрало місцевих жителів, представників влади та військових. Григорій Козловський поділився особистою історією, розповівши, що ідея створення медичного центру належить його матері, яка мріяла про таке оновлення для рідного села. 
 
«Це моє рідне село, де я виріс, де мене виховували бабуся та дідусь. Тож це місце рідне для мене і це те, що болить мене, місце, куди хочеться повертатись», – зазначив Козловський.
 
Медичний центр в Городиславичах оснащено сучасним обладнанням і ліками, що дозволить місцевим жителям безкоштовно отримувати необхідні медичні послуги. ЦНАП, який також відкрито на території медцентру, спростить доступ до адміністративних послуг.
 
 
Староста села Меланія Кіліштоф підкреслила важливість нових установ для розвитку громади: «Цей медичний центр є багатофункціональним, і тут є як стаціонар, так і амбулаторне лікування. Завдяки меценату Григорію Козловському нам вдалося це реалізувати у цей непростий час. Сподіваємося, що ці заклади сприятимуть поверненню молоді в наше село».
 
 
В. о. командира 45-ї окремої артилерійської бригади Ігор Поляруш зазначив, що відкриття нових закладів є важливою подією для всієї громади: «Це велике свято не лише для села, а для всієї громади. У важкий час, коли ворог руйнує наші міста, приємно, що відкриваються такі важливі заклади, які будуть корисними людям».
 
 
Жителька села Ганна висловила вдячність за допомогу мецената: «Ми дуже раді, що є такі меценати. Вся Давидівська ОТГ, зокрема Городиславичі, зараз розвивається. Дякуємо за те, що про нас не забувають і хочеться, щоб село продовжувало ставати кращим».
 
 
Нагадаємо, що раніше за сприяння Григорія Козловського в Городиславичах були реалізовані проекти з вуличного освітлення, інтернету, ремонту доріг, реставрації Народного дому та бібліотеки. Крім того, активно реалізується проект забезпечення житлом багатодітних сімей, а також планується розвиток фермерства в місцевій громаді.
 
Опікується Григорій Козловський й дітьми, так разом з Благодійною організацією «Дипломати», за підтримки Emily Resort, вони організували дивовижний захід для дітей з дитячого будинку «Добре серце» в рамках проєкту «Мрії дітей».
 
На події яке стало справжнім святом для юних гостей, діти отримали унікальну можливість відвідати Академію ФК «Рух». Там на них чекали захопливі майстер-класи та захопливі активності, які подарували не лише радісні емоції, а й освітнє задоволення. Захід став яскравим прикладом того, як спорт і благодійність можуть об'єднуватися, щоб приносити радість і підтримку тим, хто цього потребує.
 
Григорій Петрович Козловський, активно підтримує соціальні ініціативи та прагне до того, щоб діти, які перебувають у складних життєвих обставинах, мали змогу розвиватися та бути щасливими.