Вадим Шевеленко звільнений з посади радника віцепрем’єрки за образу ветерана в Одесі

12:28, 04.07.2024

Шевеленко як позаштатний радник Стефанішиної запрошувався на наради за участю віцепремʼєрки, а також супроводжував її в поїздках. (facebook.com/oleh.symoroz)

Відвідувач із собакою, який нецензурно образив лікаря-ветерана на протезах Олексія Притулу в Одесі, виявився позаштатним радником віцепрем’єрки Ольги Стефанішиної.

 

Йдеться про Вадима Шевеленка, якого вже звільнили з цієї посади.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомили в Офісі віцепремʼєрки, передає hromadske у четвер.

 

"Офіс віцепрем‘єрки розуміє суспільне обурення, вважає таку поведінку неприйнятною, такою, що не відповідає нашим цінностям. Ситуація має бути вирішена у правовий спосіб", - йдеться у повідомленні.

 

У пресслужбі додали, що Шевеленко більше не працює позаштатним радником віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Стефанішиної.

 

Водночас, як повідомив ветеран Олег Симороз, Шевеленко як позаштатний радник Стефанішиної запрошувався на наради та офіційні заходи за участю віцепремʼєрки, а також супроводжував її в поїздках.

 

 

До речі, у мережі з’явилося відео, як Шевеленко просить вибачення в лікаря-ветерана Олексія Притули, якого він образив. Каже, що нібито не бачив, що ветеринар на протезах, і що йому здалося, ніби той "не так з ним розмовляв".

Олексій Притула не прийняв вибачення.

 

Як повідомляла «УМ», 3 липня у ветеринарній клініці в Одесі чоловік з собакою нецензурно облаяв лікаря-ветеринара та ветерана ЗСУ Олексія Притулу, коли побачив, що той на протезах.