Ветеран Олег Симороз отримав повістку від ТЦК попри втрату обох ніг

14:46, 12.05.2024

Олег Симороз обурений імітацією служби у ТЦК в кабінетах та пропонує їм піти на фронт. (twitter.com/SymorozOfficial)

Відомий ветеран і громадський активіст Олег Симороз, який втратив на фронті обидві ноги, тим не менше отримав повістку від Деснянського РТЦК та СП у Києві за місцем проживання.

 

При цьому, сам захисник наразі законно перебуває за кордоном на протезуванні, його знімав з віськового обліку той самий ТЦК, який нині прислав повістку.

 

Як інформує Україна молода, про це Олег Симороз повідомив у соцмережах.

 

Зокрема, військовий оприлюднив фото повістки, яку йому надіслав Деснянський ТЦК та СП, а також окремих сторінок своо військового квитка.

 

Пан Симороз зазначив, що її принесли до нього додому та "тупо приклеїли до квитанції за комуналку".

 

 

"Моя справа розрослась на гарний том різноманітних військових документів. І це попри те, що я пів року ходив туди як на роботу і бляха штамп у моєму військовому квитку про виключення з військового обліку ставили вони ж (Деснянський ТЦК та СП)", - додав обурений ветеран.

 

І зазначив, що наразі він перебуває за кордоном на протезуванні, проте після повернення він прибуде до ТЦК.

 

«Без претензій, просто ця ваша імітація служби уже відверто підзадовбала. Якщо ви просто робите тупу розсилку навіть не дивлячись у справу особи, то давайте ми вас змінемо на онлайн-бот, а вас відправимо у бойові підрозділи, бо дивлюсь ви щось дуже втомились служити у теплому київському кабінеті…» - резюмував пан Симороз.

 

 

Як повідомляла «УМ», Київський міський ТЦК та СП регулярно надсилає повістки покійним громадянам. Зокрема, покійного редактора журналу "Футбол" Артема Франкова викликали повісткою до ТЦК Оболонського району міста Києва для оновлення даних та проходження ВЛК.