Олександр Пекур з Київщини загинув від кулі снайпера під Мар’їнкою

20:03, 13.03.2021

Захисник України, 30-річний Олександр Пекур з Бучанського району Київщини.

Захисник України, 30-річний Олександр Пекур з Київщини загинув від кулі російського снайпера під час обстрілу позицій ООС в районі міста Мар’їнка у п’ятницю, 12 березня.

 

Як інформує Україна молода, прізвище полеглого на передовій земляка повідомила Дмитрівська сільська рада у Facebook  в суботу.

 

Територіально Дмитрівська ОТГ належить до новоствореного Бучанського району Київської області.  

 

«Вчора в районі Мар’їнки куля ворожого снайпера влучила в серце військовослужбовця - контрактника, жителя села Гурівщина - Пекур Олександра Валентиновича, 1990 року народження», - повідомляють у ОТГ.

 

І додають: «Пішов у вічність молодий Герой, який пожертвував своїм життям, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України. Йому було лише 30 років.Висловлюємо слова глибокого співчуття родині полеглого».

 

У полеглого воїна лишилися матір Тамара Михайлівна, брат Микола та бабуся Надія Федорівна.

 

Як повідомляла «УМ», в ніч на суботу стало відомо, що захисник України отримав поранення несумісні з життям від кулі російського снайпера неподалік міста Мар’їнка , що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

 

Раніше, в ніч на 11 березня старший солдат 24-го окремого штурмового батальйону ЗСУ «Айдар» Володимир Онопрієнко загинув внаслідок ворожого обстрілу під Старогнатівко.  

 

За даними «УМ», у березні 2021 року українська армія зазнала вже двох бойових втрат.