Напад на DZIDZIO організував рейдер Михайло Мішков (відео)

13:22, 28.12.2018

Михайло Хома має намір добитися правосуддя для своїх кривдників (кадр відео)

Напад на артиста Дзідзьо організував чоловік на ім'я Михайло Мішков, якому колишній учасник гурту нібито перепродав свою частку у компанії DZIDZIO.
 
Про це повідомила ТСН PR-менеджер гурту Лілія Слюсар.
 
"Колишній учасник гурту Олег Турко нібито продав свою частку (25%) нашої компанії певній людині - Михайлу Мішкову. Але ми піддаємо сумніву правомірність цього продажу, оскільки нам не були надані докази щодо продажу, тому не можемо сказати, що ця угода була законною", - розповіла Лілія Слюсар.
 
За її словами, Мішков неодноразово приїжджав до їхнього офісу із заявами про те, що він є співвласником компанії DZIDZIO, та вимогами про те, щоб йому виплачувалася частка від доходу.
 

Лілія додала, що вони просили у Мішкова надати докази продажу йому частки компанії, проте так і не дочекалися відповідних документів.
 
З часом Мішков перейшов до прямих погроз про нанесення тілесних пошкоджень Дзідзьо та іншим учасникам гурту.
 
І, судячи з усього, тепер рекетир виконав свої погрози.
 
Сам Михайло Хома прокоментував інцидент "Інформатору".
 
"Підбігає людина, б'є мене в лице, потім друга людина: "Ще раз таке станеться", - і б'є вдруге в лице. Вони побачили камеру і починають всі з Мішковим тікати. Вони всілися в три машини, два "Мерседеси" чорні і одна "Тойота Камрі" і повтікали, я це зафіксував на камеру", - розповів музикант.
 
Він додав, що буде домагатися правосуддя для своїх кривдників.
 
"Я почуваю себе впевнено, маю образу, але я хочу звернутися в поліцію і своїм прикладом показати, що в Україні є правосуддя. Закликаю і правоохоронні органи, і людей, щоб вони подивились і на моєму прикладі мали сміливість і гордість за державу, що у нас закон діє", - підкреслив Михайло Хома.
 
Нагадаємо, DZIDZIO побили в Києві на ганку радіостанції "Хіт ФМ". Зранку 28 грудня DZIDZIO мав ранковий ефір на радіостанції, проте так і не зміг зайти до будівлі, оскільки після виходу з авто його перестрів Мішков у компанії ще з двома невідомими чоловіками. Вони почали розмову на тему того, що гурт має виплачувати йому гроші, а згодом один з чоловіків напав на DZIDZIO, нанісши йому щонайменше один удар по обличчю.
 
Наразі на місці інциденту працює поліція, а лікарі встановлюють важкість отриманих травм.