Майор Сергій Сиротенко із батальйону «Донбас» загинув від підриву міни поблизу Мар’їнки

18:06, 01.11.2017

Сергій Сиротенко був заступником командира батальйону "Донбас"

Майор Сергій Сиротенко із батальйону "Донбас" загинув від підриву міни неподалік Маріїнки.

"Близько 11:30 01.11.2017 під час виконання бойового завдання в районі Мар’їнки в результаті підриву на міні (за попередніми даними) майор Сергій Сиротенко отримав пошкодження, не сумісні з життям", - ідеться в повідомленні Національної гвардії України у Facebook.

Про загибель "донбасівця" із позивним "Третій" написав у соцмережі і екс-командир, а нині народний депутат України Семен Семенченко.

"У 2015 під Углегорском його машину посікло осколками, він залишився неушкодженим. У 15-16- м у Широкино теж Бог милував. Зараз він загинув. Війна...", - написав Семен Семенчекно та відзначив, що не залишить робину без допомоги.



На Сергія Сиротенка вдома чекала дружина Олена та троє дітей.



"Сергій Васильович Сиротенко був призваний по мобілізації у лютому 2015 року. З червня 2016 року – на військовій службі за контрактом", - повідомляють про заступника командира батальйону "Донбас" в Національній гвардії.



"Сьогодні загинув наш друг, син, чоловік, батько трьох дітей - Сиротенко Сергій, позивний Третій. Ще з перших днів він пішов добровольцем, коли приходив у відпустку весь час рвався до побратимів в АТО", - вказують у Facebook-спільноті Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО.



"А чого варта та історія, коли він разом з побратимом пішов у розвідку, побачив сепарський БТР, який на хвильку залишили без нагляду, та не довго думаючи сів за кермо цього БТРа та приїхав з цією здобиччю до своїх хлопців...Сміливий, добрий,щирий, справжній патріот...", - розповідають про подвиги на фронті Сергія Сиротенка в соцмережах.

Про час та місце поховання Сергія Сиротенка наразі не повідомляється

(фото із соцмереж)