Віктор Муженко розповів про космічні апарати над Калинівкою перед вибухом боєприпасів

11:36, 04.10.2017

Віктор Муженко під час інтерв’ю (скріншот відео)

Начальник Генерального штабу Віктор Муженко заявив, що до, під час та після детонації боєприпасів на артилерійському складі в Калинівці над ними бачили різні космічні апарати - супутники.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ZIK під час програми "Гра в класику".

За його словами, вибухи на складах боєприпасів у Калинівці - це диверсія, оскільки є багато ознак, які про це свідчать. Зокрема, перед пожежою Вінниця була відключена від електроенергії на годину, хоча в соцмережах не зустрічається інформації про масове відключення світла у Вінниці перед вибухами в Калинівці.

"Наприклад, було пошкодження системи зв'язку. Далі було пошкодження системи енергозабезпечення. Вінниця на цілу годину була відключена від світла, саме перед аварією. Була і відсутність зв'язку в деяких силових структурах. Я не буду їх називати, оскільки це предмет слідства. Була поява різних космічних апаратів над складом до, під час і після цієї події", - заявив віктор Муженко.

За його словами, ці всі події можуть бути і звичайними випадковостями, але всі вони будують певний логічний ланцюжок. Муженко вважає, що якщо ці всі випадковості скласти разом, то можна говорити про те, що "це була спланована акція".