Режисер «Матильди» Олексій Учитель закидає Поклонській підтримку тероризму

21:32, 04.09.2017

Режисер Учитель обурений, що зрадниця Поклонська протидіє показу його фільму "Матильда".

Російський режисер Олексій Учитель заявив, що так званий «депутат Держдуми» Наталія Поклонська, що перейшла на бік окупантів в Криму, надає підтримку і забезпечує прикриття «терористичної організації».

 

Про це режисер Учитель зазначив у своїй заяві, яку надіслав редакції російського видання «Медуза» в понеділок ввечері.

 

До цієї заяви його спонукав інцидент у Єкатеринбурзі, де чоловік протаранив на автомобілі УАЗ будівлю кінотеатру і влаштував підпал.

 

За словами режисера, в Росії під виглядом релігійної формується терористична організація, яка ставить своєю метою дестабілізацію суспільства.

 

Пан Учитель зазначив, що протести проти його фільму «Матильда» — це лише привід для цієї організації заявити про себе. Він зазначив, що «бойовиків» ніхто не намагається зупинити.

 

Про яку саме організацію йдеться, він не уточнив.

 

«Ми бачимо і їх ідеологів, організаторів, бойовиків. Вони не ховаються. Ми бачимо, що вони працюють не проти кіно, вони працюють проти російської держави. Пора вже їх зупинити!» — йдеться в заяві Учителя.

 

Зазначимо, що мер Єкатеринбургу Євген Ройзман відреагував на підпал кінотеатру «Космос», де мав відбутися показ скандального фільму про імператора Миколу ІІ «Матильда», наступним чином: «Донагнітались. Спалахнуло полум'я. Вважаю терактом. Привіт Поклонський».

 

Нагадаємо, що Наталія Поклонська, яка стала відома після державної зради України і самопроголошення «прокурором Криму» під мемом «Няш-мяш», послідовно критикувала фільм «Матильда» і навіть пропонувала Генпрокуратурі Росії заборонити цей фільм.

 

Останні роки Поклонська стала відома ще й завдяки одіозним заявам, щодо свого кумира – царя Миколи ІІ. Зокрема, вона стверджувала, що бюст останнього Романова в окупованому Сімферополі замироточив. Утім, скликана через цю заяву комісія РПЦ не знайшла ознак мироточення.