До України вперше доставили тисячі осколково-фугасних снарядів калібру 122 мм, фото

19:55, 25.08.2023

Доставлено тисячі артснарядів, які виробляються на одному з боєприпасних холдингів Східної Європи. (facebook.com/ukrainianarmor)

ТОВ «Українська Бронетехніка» заявляє про успішну доставку в Україну першої партії 122 мм осколково-фугасних артилерійських пострілів з повним зарядом.

 

Йдеться про тисячі артснарядів, які виробляються у партнерстві з одним із боєприпасних холдингів Східної Європи.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє підприємство «Українька бронетехніка» у оцмережах у п’ятницю.

 

«Артилерійські постріли 122 мм – «повітря» для артилерійських систем Д-30 та 2С1 «Гвоздика».

 

Осколково-фугасні снаряди 122 мм ефективні у враженні ворожих позицій, ліній оборони та бронетехніки. Забезпеченість наших артилеристів такими пострілами - запорука успішності Контрнаступу», - йдеться у повідомленні.

 

 

Зазначається, що відновивши коопераційні зв'язки та об'єднавши виробників компонентів з декількох країн Європи, ТОВ «Українська бронетехніка» продовжить доставляти нашим захисникам тисячі таких пострілів.

 

 

«Виробництво боєприпасів - важка і відповідальна справа. Пізніше розповімо читачам про виклики, з якими зустрічається наша компанія.

Працюємо на Перемогу!», - додають на підприємстві.

 

 

 

Як повідомляла «УМ», за останній тиждень Україна отримала від Німеччини ракети для ЗРК Patriot, а також вісім систем для виявлення безпілотників, 40 розвідувальних безпілотників RQ-35 HEIDRUN, 16 ваговозів Zetros і 510 тисяч патронів до вогнепальної зброї.