Сучасні можливості штучного інтелекту

14:10, 24.09.2024

Вже зараз ШІ застосовується в найрізноманітніших сферах. Навіть користувачам смартфонів доступні програми штучного інтелекту, які здебільшого задіяні для розваг.

Проте можливості електронного розуму набагато ширші, ніж створення картинок чи обробка готових фото. Спеціалісти компанії SoftwareOne розкажуть про рішення для бізнесу.

 

Розв'язання складних проблем

Сучасний ШІ нагадує мозок: він також може навчатися, як це робить людина. Серед можливостей:

- обробка значних обсягів інформації з великою швидкістю;

- виявлення закономірностей;

- ідентифікація інформації;

- відповіді на питання.

За допомогою електронного розуму вже зараз можна виявити шахрайство, здійснити медичну діагностику або бізнес-аналіз.

На відміну від людини, штучний інтелект працює невтомно — ефективність не знижується за тривалої роботи. Тобто можливе виконання процесів без зменшення продуктивності. Така особливість дуже важлива для повторюваних процесів: рутинні задачі виконуються в автоматичному режимі. Це дозволяє знизити навантаження на людей, оптимізувати завдання, пов’язані з організацією.

Розумні рішення для бізнесу

ШІ застосовує машинне навчання та широкий функціонал, щоб аналізувати великі обсяги інформації та встановлювати певні закономірності. Це дозволяє зробити висновки та прогнозувати результати на майбутнє. Щонайменше зусилля електронного помічника будуть підказкою, а як максимум — допоможуть побудувати подальшу стратегію.

Машинне навчання дозволяє автоматично виконувати важкі процеси. Доволі часто працівникам доводиться робити однакові завдання, на що витрачається чимало часу. Наприклад, відкривати листи, конвертувати документи з одного формату в інший, заповнювати форми. Набагато краще довірити зазначені процеси штучному інтелекту.

Це лише частина рішень, які пропонує ШІ. Щоденно можливості стають дедалі ширшими. Спеціалісти компанії SoftwareOne допоможуть підібрати оптимальні варіанти, які допоможуть будь-якому бізнес-напрямку.